Telefon informatii: 0252-395190

DEZBATERE PUBLICĂ - PROIECT HOTARARE PRIVIND VALORILE IMPOZABILE, IMPOZITELE ȘI TAXELE LOCALE ȘI ALTE TAXE ASIMILATE APLICABILE ÎN COMUNA BRANIȘTEA ÎN ANUL 2020

Joi, 17 Octombrie 2019 10:18 Scris de 

În conformitate cu prevederile Legi nr. 52/2003,  privind transparența decizională în administrația publică, republicată cu modificările și completările ulterioare aducem la cunoștința persoanelor interesate că a fost elaborat  proiectul de hotărâre: 

Proiect  de hotărâre  privind valorile impozabile, impozitele și taxele locale și alte taxe asimilate aplicabile în Comuna Braniștea, în anul 2020.

Inițiator proiect:  primar Ion MARIN.

Proiectul de hotărâre mai sus menționat poate fi consultat la sediul primăriei sau pe site-ul  www.clbranistea.ro - secțiunea Consiliul Local - Proiecte hotărâri.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ mai sus menționat se pot depune până în data de 31.10.2019, orele 1600la sediul Comunei Braniștea, județul Mehedinți, prin fax la nr. 0252395190 sau e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. conform reglementărilor legale în materie.

Autoritatea administrației publice locale Comuna Braniștea va transmite proiectul de act normativ tuturor persoanelor care au depus o cerere pentru primirea acestor informații. 

Autoritatea publica în cauză este obligată să decidă organizarea unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, dacă acest lucru a fost cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate publică.

Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2019 10:19
Citit 213 ori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)