Telefon informatii: 0252-395190

Secretar Comuna Branistea

Secretar Comuna Branistea

Astăzi 23.09.2021 a fost înregistrată declarația de căsătorie a domnului DINDERE ADRIAN-IONUȚ în vârstă de 31 ani, cu domiciliul în localitatea Goanța, str. -, nr. -, et. -, ap. -, județul Mehedinți și a d-rei TRUȘCĂ DANIELA-MARIA în vârstă de 20 ani, cu domiciliul în localitatea Dârvari, Comuna Dârvari, județul Mehedinți . În temeiul art. 285 din Codul civil, orice persoană poate face opoziție la căsătorie, dacă are cunoștință de existența unei piedici legale ori dacă alte cerințe ale legii nu sunt îndeplinite. Opunerea la căsătorie se va face în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 11 zile de la data afișării publicației.

      Afișată astăzi 23.09.2021.

 

      Astăzi 15.09.2021 a fost înregistrată declarația de căsătorie a domnului VĂCARU IONUȚ în vârstă de 38 ani, cu domiciliul în localitatea Braniștea, str. -, nr. -, et. -, ap. -, județul Mehedinți și a d-rei DRĂGOI RODICA-MIHAELA în vârstă de 35 ani, cu domiciliul în localitatea Braniștea, județul Mehedinți. În temeiul art. 285 din Codul civil, orice persoană poate face opoziție la căsătorie, dacă are cunoștință de existența unei piedici legale ori dacă alte cerințe ale legii nu sunt îndeplinite. Opunerea la căsătorie se va face în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 11 zile de la data afișării publicației.

      Astăzi 08.09.2021 a fost înregistrată declarația de căsătorie a domnului BADEA GIGI în vârstă de 30 ani, cu domiciliul în localitatea Braniștea, str. -, nr. -, et. -, ap. -, județul Mehedinți și a d-rei PUIU CLAUDIA-NADIA în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în localitatea Braniștea, județul Mehedinți. În temeiul art. 285 din Codul civil, orice persoană poate face opoziție la căsătorie, dacă are cunoștință de existența unei piedici legale ori dacă alte cerințe ale legii nu sunt îndeplinite. Opunerea la căsătorie se va face în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 11 zile de la data afișării publicației.

      Astăzi 12.08.2021 a fost înregistrată declarația de căsătorie a domnului SANDU CONSTANTIN în vârstă de 39 ani, cu domiciliul în localitatea Braniștea, str. -, nr. -, et. -, ap. -, județul Mehedinți și a d-rei MORAR MIHAELA în vârstă de 34 ani, cu domiciliul în localitatea Șepreuș, județul Arad. În temeiul art. 285 din Codul civil, orice persoană poate face opoziție la căsătorie, dacă are cunoștință de existența unei piedici legale ori dacă alte cerințe ale legii nu sunt îndeplinite. Opunerea la căsătorie se va face în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 11 zile de la data afișării publicației.

      Astăzi 09.06.2021 a fost înregistrată declarația de căsătorie a domnului ALEXIE ADRIAN-SĂNDEL în vârstă de 20 ani, cu domiciliul în localitatea Braniștea, str. -, nr. -, et. -, ap. -, județul Mehedinți și a d-rei MORICZ LOREDANA-CRISTINA în vârstă de 22 ani, cu domiciliul în localitatea Timișoara, județul Timiș. În temeiul art. 285 din Codul civil, orice persoană poate face opoziție la căsătorie, dacă are cunoștință de existența unei piedici legale ori dacă alte cerințe ale legii nu sunt îndeplinite. Opunerea la căsătorie se va face în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 11 zile de la data afișării publicației.

      Astăzi 09.06.2021 a fost înregistrată declarația de căsătorie a domnului LUCA MARIAN-COSMIN în vârstă de 30 ani, cu domiciliul în localitatea Braniștea, str. -, nr. -, et. -, ap. -, județul Mehedinți și a d-rei LICA DIONISIA-MARCELA în vârstă de 36 ani, cu domiciliul în localitatea Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți. În temeiul art. 285 din Codul civil, orice persoană poate face opoziție la căsătorie, dacă are cunoștință de existența unei piedici legale ori dacă alte cerințe ale legii nu sunt îndeplinite. Opunerea la căsătorie se va face în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 11 zile de la data afișării publicației.

      Astăzi 26.05.2021 a fost înregistrată declarația de căsătorie a domnului RUIU IONUȚ în vârstă de 29 ani, cu domiciliul în localitatea Braniștea, str. -, nr. -, et. -, ap. -, județul Mehedinți și a d-rei MECHINICI LARISA-MIHAELA în vârstă de 29 ani, cu domiciliul în localitatea Izimșa, județul Mehedinți. În temeiul art. 285 din Codul civil, orice persoană poate face opoziție la căsătorie, dacă are cunoștință de existența unei piedici legale ori dacă alte cerințe ale legii nu sunt îndeplinite. Opunerea la căsătorie se va face în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 11 zile de la data afișării publicației.

      Afișată astăzi 26.05.2021.

      Astăzi 06.05.2021 a fost înregistrată declarația de căsătorie a domnului  BURTICĂ RELU în vârstă de 54 ani, cu domiciliul în localitatea Braniștea, str. -, nr. -, et. -, ap. -, județul Mehedinți și a d-rei PAVEL LELIANA în vârstă de 49 ani, cu domiciliul în localitatea Gârla Mare, județul Mehedinți. În temeiul art. 285 din Codul civil, orice persoană poate face opoziție la căsătorie, dacă are cunoștință de existența unei piedici legale ori dacă alte cerințe ale legii nu sunt îndeplinite. Opunerea la căsătorie se va face în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 11 zile de la data afișării publicației.

      Afișată astăzi 06.05.2021.

 

BLAGNICEANU MARIN - T17/2, P57

CEPOI NICOLAE - T48/1, P15

Pagina 1 din 5